Bladblazer Accessoires

Bladblazer accessoires zijn eigenlijk onmisbaar. De juiste accessoires zorgen namelijk voor meer veiligheid en gebruikersgemak. Zo haal je het meeste uit je bladblazer.

Veiligheidsbril

Wanneer je met een bladblazer werkt worden naast bladeren ook ander licht vuil met hoge snelheden weggeblazen. Denk hierbij aan zand, kleine kiezeltjes, takjes en meer.

Om je ogen te beschermen tegen opvliegend vuil is het verstandig om een veiligheidsbril te dragen. Deze sluit de ogen volledig af waardoor opvliegend vuil geen kans heeft om je te bezeren of schade aan het oog aan te richten.

Handschoenen

Handschoenen zorgen er niet alleen voor dat je betere grip hebt op de bladblazer zelf. Ze voorkomen ook wondjes aan de handen welke door opvliegend vuil veroorzaakt kunnen worden.

Daarnaast kun je makkelijk vuil oppakken zonder je handen vies te maken. En zeg nou zelf, een echte tuinman draagt handschoenen toch 😉

Gehoorbeschermer

Bladblazers kunnen flink lawaai maken, zeker wanneer de bladblazer op benzine draait. Hier bied een gehoorbeschermer de uitkomst zodat je niet continu een schreeuwend lawaai in je oren hebt tijdens het bladblazen.