Goedkope bladblazer kopen

Heb je slechts sporadisch een bladblazer nodig of ben je helemaal geen held in de tuin? Een goedkope bladblazer kopen is dan de beste keus voor jou.

Een goedkope bladblazer is doorgaans niets minder goed dan een duurdere variant. Het grootste verschil is dat goedkopere modellen bladruimers vaak minder power hebben en over minder opties en functies beschikken.

Ook is de levensduur van de machine vaak wat korter maar dat wordt gecompenseerd wanneer je de blazer slechts af en toe gebruikt.

Dus.. toch een bladblazer nodig maar wil je niet te veel geld uitgeven? Kies dan voor 1 van de onderstaande goedkope bladblazers.

De 5 beste goedkope bladblazers

Hieronder vind je een overzicht van de 5 beste goedkope bladblazers van dit moment. Ondanks de lage prijzen beschikken enkele blazers toch over allerlei functies en mogelijkheden welke je veel bij duurdere modellen ziet.

We hebben deze lijst met zorg voor je samengesteld; als je hier geen goede deal vind weten wij het ook niet meer 😉

1. Eurom Gardencleaner 3000

Deze elektrische bladblazer van Eurom is ondanks de lage prijs een fijne blazer voor je tuin. De machine weegt slechts 3,3 kilogram, heeft een draagriem voor meer comfort en neuswielen waarmee je de bladruimer over de grond kunt rollen.

De Eurom Gardencleaner 3000 heeft een beoordeling van 4.5 uit 350 reviews. Bekijk de actuele prijzen + voorraad hier.

2. Hyundai 3-in-1 bladblazer

Deze bladblazer van Hyundai is een top deal: De blazer weegt 3kg en beschikt naast een blaasfunctie ook over een bladzuig functie met ingebouwde versnipperaar en 35l opvangzak.

Kijk hier voor de actuele prijs en voorraad van de Hyundai bladblazer.

3. Hofftech Airblower

Deze bladblazer van Hofftech is niet alleen handig in de tuin maar kan ook als stofzuiger- en blazer voor je werkplaats of huis dienen. De blazer kost slechts 2 tientjes dus is de goedkoopste deal in dit lijstje!

Klik hier voor meer informatie en de actuele voorraad.

4. Batavia 18V Maxxpack

Dit is nog zo’n handig multifunctioneel apparaat: Naast het wegblazen van bladeren kan deze machine ook gebruikt worden voor het schoonblazen van je werkplaats voor bijvoorbeeld zaagsel, stof en meer. Maar.. Dat is nog niet alles:

Er zit ook volumepomp ingebouwd zodat je opblaasbare artikelen snel kunt opblazen. #handig

Klik hier om deze bladblazer direct te bestellen.

5. FERM EBM1003

Met de FERM EBM1003 haal je een apparaat in huis waar je veelzijdig mee kunt werken. Bladblazen is een eitje. Het is een compacte lichtgewichte blazer welke je met één hand kunt bedienen en met de 3 meter lange kabel heb je veel bewegingsvrijheid.

Bijkomend voordeel is het zachte prijsje van slechts 25 euro. Klik hier voor meer info en de actuele voorraad.